Full service ontwerp- en internetbureau

Made by Johan is gespecialiseerd in maatwerk internettoepassingen. Wij ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties en verzorgen daarnaast ook de webhosting, zoekmachinemarketing en websitepromotie.
De vraag 'Kunnen jullie dit ook?' horen wij graag. Deze uitdaging gaan we namelijk met plezier aan! Want in feite zijn er geen beperkingen, hoe complex het vraagstuk ook is.
Het hele traject – van A tot Z – nemen wij voor u uit handen. Uiteraard staan het doel en de wens van de klant altijd voorop. Wij verdiepen ons in uw bedrijf of organisatie zodat we goed kunnen meedenken en adviseren; elke online oplossing kan op maat voor u worden gemaakt.

Bedrijven en organisaties kunnen ook bij Made by Johan terecht voor de grafische vormgeving van promotie- en marketingmiddelen. Denk aan het ontwerpen van al uw papieren en digitale uitingen zoals logo's, huisstijlen, nieuwsbrieven, brochures en advertenties. Wilt u een creatief concept of een complete designstrategie? Leg het ons voor, wij realiseren uw plannen.

Made by Johan helpt ondernemers en organisaties succesvol te zijn op internet. Eigenaar Johan Vermeulen is een ervaren en kundige partner/adviseur, met veel kennis van alle mogelijkheden die het internet biedt.

Het team

Het kleinschalige team is veelzijdig en creatief, u kunt bij ons terecht met al uw wensen en vragen op het gebied van vormgeving, techniek, marketing en strategie. Deze veelzijdigheid in combinatie met onze oplossingsgerichte aanpak zorgt voor concrete resultaten.

Johan Vermeulen
Joost Twigt
Sophie Gort
Boro Brandl